Thursday, January 19, 2012

MAX SAD --MAX HAPPY

Update from MAX but before update yourself, Who is? MAX Read more here and here Read here Well now you can continue and have a look at the lovely pictures his "dad" sent us.
Tjohooo Dad!
"That I always have to wait for him!"

This is Amore MAX! Thanks Steve and Susie.

4 comments:

Malin & Juan said...

Åh, vad glad Max ser ut! Vilken fin saga!

Men av någon anledning har jag totalt missat den här bloggen!!! Nu när jag kollar hittar jag inte en länk hit från http://www.animalswithoutlimits.com/ heller... Den borde ju finnas där under länkar. Kanske är det bara jag som är trött efter 10 timmars nattjobb ;P

Ha en jättebra helg, Mia!!

Många kramar,

Malin & Juan

Mother in Action said...

Hej fina Malin o Juan, om du klickar pa texten o bloggen som du laser (ser du en anna farg pa texten) tag markoren dit och klicka. Det star READ HEAR Det ar tva olika blogg inlagg. Om det inte gar sa skriv till mig sa skickar jag lankarna

Kramiz
M

Malin & Juan said...

Hmm... jag känner mig jättedum, men jag förstår inte... :( Men det spelar ingen roll, för nu har jag lagt till både hemsidan och bloggen i favoriter :)
Men en tanke är att det vore ju toppen om det fanns en länk till bloggen från www.animalswithoutslimits.com (om det nu inte finns någonstans som jag inte hittat...) Ber om ursäkt för om det är jag som ser dåligt ;)

Jag har massor att läsa nu, från 2008!

Mother in Action said...

http://animalswithoutlimits.com/links.htm

Don't feel bad. Dar ar en link till olika sidor pa varan hemsida hahaha